Inspraaktraject: Hoe beleeft een kind mobiliteit?

Wil je na het lezen van onze visie op Loslopend kind ook meer inzicht in hoe kinderen en jongeren mobiliteit beleven in jouw gemeente? Wil je hen betrekken bij mobiliteitsvraagstukken en toekomstige inrichtingsplannen?

We gaan graag samen met kinderen en jongeren op pad in jouw gemeente.  Via inspraaktrajecten ontdekken we hoe ze naar mobiliteit kijken: waar willen ze naartoe, wat vinden ze gevaarlijk, tot waar mogen ze zich verplaatsen?  We observeren en onderzoeken het gedrag van de kinderen en jongeren terwijl we op pad zijn en geven je als gemeente zo een inzicht in hun mobiliteitsbeleving.

In dit Loslopend Kind-traject voorzien we 3 inspraaksessies met kinderen van de lagere school of eerste graad secundair onderwijs.  We bezorgen je nadien ook een rapport van onze bevindingen.

Uiteraard is dit een eerste stap, wil je verdere begeleiding bij het kindvriendelijk maken van je mobiliteitsplannen, dan helpen we je graag verder met advies op maat.  Wil je graag meer informatie over het Loslopend Kind-traject of advies op maat, neem dan contact op met je vraag.