Workshops & lezingen bij partners

Regelmatig geven we inspirerende workshops of lezingen op maat bij partnerorganisaties.  Hier alvast een overzichtje waar je naar ons kan komen luisteren:

Groei Gezond: inspiratiedag voor professionals die werken met kinderen en jongeren 

Bouw jij mee aan een wereld waarin kinderen en jongeren gezond groot kunnen worden?Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar nieuwe inzichten en ideeën die je daarbij kunnen helpen.

Op de inspiratiedag op 24 september 2020 'Groei gezond!' biedt Logo Mechelen je een waaier aan sprekers en workshops. Ook is er tijd om eigen ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Wouter Vanderstede geeft er een wandelworkshop in Mechelen over 'Beweegvriendelijke en kindvriendelijke publieke ruimte'.

Meer info en inschrijven kan je hier.

Beneluxconferentie 'Ruimte voor EDO'

De jaarlijkse Beneluxconferentie over natuur - en milieueducatie (NME) en educatie voor duurzame ontwikkeling (EDO) wordt dit jaar door Vlaanderen georganiseerd van 18 tot 20 november 2020. Deze conferentie vormt de tweede stap van een trilogie (2019-2021) van conferenties rond de link tussen NME/EDO en ruimte.
Ruimte wordt gezien als een hefboom voor de aanpak van de ecologische en maatschappelijke uitdagingen waarvoor we in dit tijdsgewricht staan. Welke ruimte is er voor educatie in ruimtelijke vraagstukken? En omgekeerd, wat kan het thema ruimte betekenen in een educatieve omgeving?

Sabine Miedema geeft er een interactieve workshop met cases en methodieken over werken met kinderen en jongeren rond ruimtethema's.

Meer info en inschrijven kan je hier.

Wij kunnen je helpen!

Organiseer je zelf een studiedag, event of ben je op zoek naar een expert voor één van je lessen?  Neem dan zeker een kijkje bij ons aanbod wat we voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact met ons op met jouw specifieke vraag.